Featured Video Play Icon

Našu aplikaciju za naručivanje sira možete skinuti na Google play prodavnici:

Pečeni sir sa slaninom, osmislila i napravila je mama Živadinka 90-tih godina za svoga sina studenta. Pakete sa sirom i drugim đakonijama, slala je sinu jedincu u Studentski Grad. Cimeri su sa radošću čekali pakete. I danas posle 20 godina, se sećaju sira i pitaju, kada će moći da ga kupe.
Nošeni tom mišlju, pokrenuli smo malu porodičnu mlekaru, u okruženju Željina, Kopaonika i Goča, sa namerom, da druge ljude počastimo dobrim ukusom.smislila i napravila je mama Živadinka 90-t
Proizvodnja je ručna a količine limitirane.
Sir proizvodimo sa dodatkom slanine od domaće svinje, sa dodatkom slanine mangulice ili sa dodatkom goveđe pršute koji je pečen na puteru.
Sir sa goveđom pršutom ispunjava sve uslove standarda hrane HALAL ili KOŠER.

Način na koji se sir pravi, nema nikakve veze sa tradicionalnim načinima proizvodnje sireva i kačkavalja, već je ovo, podpuno nova vrsta desertnog sira, kog jedino mi, proizvodimo u Srbiji i u Evropi.
Trenutno smo u proceduri patentiranja.
Naši sirevi nisu izašli na tržište i nema nas u supermarketima.
Radimo samo direktnu dostavu klientima. Sirevi su od 100% mleka krave i 10 litara svežeg mleka je potrebno za 1kg gotovog sira.
Sazrevanje sireva traje 11 i više nedelja.

Tako je Pečeni sir sa domaćom slaninicom 1.799 din/kg.
Sir sa slaninom mangulice 1.799 din/kg, sir sa biberom i belim lukom 1.799 din/kg, a sir sa goveđom pršutom koji je pečen na puteru 1.799 din/kg. Sir sa zelenim maslinama pečen u maslinovom ulju je 1.799/kg.
U jedan kg ima 4 kruga sira.
Za naručena 2 i više kg sira, dostava je 250din.
Za manje količine od 2kg, postarina je 350 din.
U slučaju da Vam se iz bilo kog razloga sirevi ne dopadaju, komatno ih možete vratiti, a mi će mo Vam u podpunosti vratiti Vaš novac.

Možete nas kontaktirati i na neki od brojeva telefona, da Vam damo dodatne informacije.
Porodična mlekarica nalazi se na samom Gazdinstvu, u župskom selu u okolini Aleksandrovca. Laćisled se zove.

Radujemo se budućoj saradnji i
Prijatan Vam dan!

« of 2 »

Nagrade

 
 

Narudžbina

 

Na teritoriji cele Srbije posredstvom DExpress-a, za porudžbine od 2 i više kilograma dostava je 250 din, dok se plaćanje vrši pouzećem.

 

Prodavnica
Za sve narudžbine posetite našu prodavnicu